fredag 1. april 2011

En husmors harde hverdag!

Jeg hadde alle slags forutsetninger for å lykkes. Inni mitt hode hadde jeg alt på stell for en effektiv ettermiddag og kveld, en målsetning, en prioriteringsplan, en pauseplan og en helt klar visualisering av hvor fabelaktig det ville bli.Og i tillegg er huset mitt barnefritt i mange timer til.

Ja, jeg hadde alle forutsetninger for å lykkes, så kom jeg inn døra hjemme. Sank ned i dagsenga foran tven, med laptopen på fanget, og vips var klokken over 22.

Oppvasken står fortsatt på tørkestativet, kjøkkengulvet er fullt av smuler, badet flyter av klær som venter på en vask, tørkestativet bugner av tørre klær, gulvet bader i leker og vaskemaskina er fylt til randen av klær som bør henges opp.

Og her sitter jeg, i morgen er det en ny arbeidsdag, en ny dag til visualisering og planlegging, og en ny kveld til å teste min effektivitet.

Du finner meg nok her da også, lett henslengt i dagsengen foran tven, med laptopen på fanget, med oppvasken på tørkestativet, med kjøkkengulvet fullt av smuler, med badet flytende av klær, med tørkestativet bugnende av tørre klær, med leker over hele gulvet og en vaskemaskin som er på sin runde to fordi klærne ble sure. Vi sees kanskje da også?

1 kommentar: