tirsdag 26. april 2011

Sol ute, sol inne!

Til stor fryd for mor, de to store som gikk i sommerkjole og kun sommerkjole hele året om de fikk lov, og til Vesla sin store skrekk.

Vi kommer til døra, men der snur hun tusler bort i garderobekroken og henter seg jakke og lue, " kle på mamma, ha jakke og lue". Så der tusler vi fire nedover gaten, mor barføtt og med capribukse, snartskolejentene barføtt med kortermet sommerkjole og tights, og midt i blandt oss lille frøkentoårsådethøresihelenabolaget med strømpebukse, body, kjole, jakke og lue!

Og jeg kan nok ett år peke nese til alle de som mener at jeg må ta kranglekampen om barnas bekledning fra innerst til ytterst, hver morgen - året rundt. Man må ikke fjerne strømpebuksa før 17. mai, man kan ikke gå uten lue før i fellesferien, barn med lite klær på seg blir skikkelig skikkelig syke. Vi fikk litt sykdom i påskeferien, veldig høy feber og en streptokokkinfeksjon i halsen, hun var utslått i noen dager lille frøkentoårsådethøresihelenabolaget enda så godt hun selv passet på å kle på seg ..

2 kommentarer:

  1. Så fin blogg, har lest alt du har skrevet, og kjente det langt inne i hjerterota da du skrev om jenta di som du mistet. jeg kommer tilbake og leser mer!!

    SvarSlett
  2. Herlig innlegg! Du skriver godt - og morsomt! Skjønne frøkentoårsådethøresihelenabolaget!
    God helg
    Klem Tonje

    SvarSlett